Fotografen: Patrizia Serpe en Bernard Vink

Nik opende 1 november de middag samen met Theo Verbruggen.

Bouchra Talidi sprak niet alleen vanuit haar functie bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maar vooral vanuit het hart over wat inclusie zo belangrijk maakt.

Inclusie is een veel besproken onderwerp. Een onderwerp waar nog veel over gediscussieerd mag en kan worden. Op 1 november hebben we dan ook een paneldiscussie gevoerd met mensen uit het werkveld.
Leo Ketelaars –> Albert Heijn
Fons de Wolff –> MET Praktijkonderwijs
Ilse Hofman –> PI Vught
Betsie Gerrits –> UWV
Wilma Boevink –> Ervaringsdeskundige

In de pauze was er tijd om de pers te woord te staan. Hart van Nederland en Omroep Brabant waren aanwezig om het succes van de avond met Nederland te delen!

Van 11 genomineerde naar 3 finalisten. Maar niemand is een verliezer. Iedereen die zich inzet voor inclusie is een winnaar!

#Inclusiewerkt #SAV #Vanuitautismebekeken #achmea #MBDenBosch #Rabobank #Onbeperktaandeslag #Autitalent #Swink #provincienoordbrabant #eventsupportholland #Brabantzorg

Nadat de 11 genomineerde een symbolisch convenant hebben ondertekend was het tijd voor de finalisten om in 2 minuten aan het publiek te laten weten waarom zij die prachtige award moesten winnen.

De finalisten: Achmea, Rabobank & MuseumBrasserie Noord Brabant

Nadat iedere finalist de laatste invloed heeft uitgeoefend om zo veel mogelijk stemmen voor zich te winnen heeft het publiek middels kahoot hun stem uit mogen brengen. Ondanks dat de jury het zwaarst wegend eindoordeel had hebben we de stemmen van het publiek en de online stemmen vooraf eerlijk geteld.

Nadat het publiek zijn stem heeft uitgebracht ging de jury in beraad. Floor in ’t Veld heeft met haar aanstormend talent de zenuwen even weg gezongen.

Nadat Floor de spanning even weg gezongen had, heeft Johan Treur de spanning op weten te voeren. Johan nam het publiek in vogelvlucht mee in het proces van nominatie tot winnaar.

“En de winnaar van de raket award 2018 is,…….” Dat waren de legendarische woorden van Nik van Hoogstraten. “RABOBANK”

Rabobank is de winnaar van de Raket Award 2018 voor het meest inclusieve bedrijf van Nederland. Hartelijk Gefeliciteerd!

Natuurlijk willen we iedereen bedanken voor deze geweldige avond en kans. Stichting Raket waardeert iedere vorm van betrokkenheid.

Deel dit met
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone