Banner awards 2

Ook mensen met een beperking verdienen een passende werkplek. Een plek waar zij hun talenten – want die hebben zij zeker – optimaal kunnen inzetten. Want net als ieder ander hebben zij recht op arbeidsvreugde en respect. Iedereen zal het hiermee eens zijn. En toch valt het voor mensen met een arbeidsbeperking niet mee om een baan te vinden.

Voor een realistisch beeld van hoe dat nou is, iemand met een beperking in dienst nemen, organiseert Stichting Raket een middag speciaal voor bedrijven/ ondernemers op:

1 november 2018 van 16.00 tot 19.00 uur
bij Novalis in Vught (www.stichtingnovalis.nl)

Het prachtige Raket Award is speciaal voor dit evenement ontworpen en gemaakt door kunstenaar Rogier Ruys.

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor het evenement

Naamloos-2a

De middag start met een inspirerende spreker en een paneldiscussie met mensen uit het werkveld. Want wat betekent het in de praktijk om iemand met een beperking in dienst te nemen? Waar moet je rekening mee houden, waar loop je tegenaan? Heeft het misschien ook onverwachte positieve kanten? Dit alles onder de bezielende leiding van Theo Verbruggen (NOS-journaal).

Na de pauze is er de uitreiking van de Raket Award. Want gelukkig zijn er nu al organisaties die mensen met een beperking wél een eerlijke kans geven.
Tijdens de middag zullen de drie meest kansrijke genomineerden een pitch doen, waarna de aanwezigen – door hun stem uit te brengen – bepalen bij wie de Award mag komen te staan.

Bekijk hier het programma

Het aftellen naar 1 november is begonnen! We houden het nog wel even spannend, maar we kunnen bekendmaken dat er 11 genomineerde bedrijven zijn voor de Raket Award 2018. 1 november reiken we de award uit aan de meest inclusieve organisatie. Rond 1 oktober maken we de 3 finalisten bekend.

Voordat we tot deze uitreiking kunnen overgaan, zal een veelzijdige jury de nominaties nader onderzoeken. Wil je weten wie onze juryleden zijn? Houd dan de komende weken onze Facebookpagina in de gaten!

Awards 2018 Jury

Meld je hier aan als je aanwezig wilt zijn bij de Raket Award 2018

Naam

Email

Bedrijf of organisatie

* De Raket Award is een initiatief van Stichting Raket, opgericht door ervaringsdeskundige Nik van Hoogstraten. De stichting heeft als doel het imago van mensen met een arbeidsbeperking te verbeteren. Stichting Raket focust op talent zonder aandacht voor de beperking te verliezen en geeft mensen de persoonlijke ruimte om gehoord te worden.

Deel dit met
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone